Fiecare crasma cu specificul ei…(P)

Prin aproape toate oraselele pe unde am fost prin tara asta, am descoperit de-a lungul vremii cate un loc unde poti sa te bucuri linistit de muzica buna si un vin fiert sau o bere rece, in functie de anotimp.

In Iasi, de exemplu, imi place foarte mult sa ma duc in Tabu ca-i cel mai okay si fitzeless bar din Tatarasi, sau Max daca am chef de o cafea/bere ieftina si o muzica rock, in Havana daca mi-e lene si am chef sa ma intind in liniste pe niste canapele super moi, la Mamma Mia daca vreau sa mananc ceva gustos si in Underground sau Best Club daca am chef de zbantuiala.

In Piatra Neamt mi-a placut foarte mult atmosfera retrasa din Ze Germans, in Vatra Dornei probabil o sa ma duc de fiecare data in „Bomba” iar in Sibiu o sa stau la discutii si la o bere bruna in Music Pub. Fara indoiala trebuie sa amintesc de White Horse din Costinesti care mi se pare cea mai tare crasma din Romania.

Sunt si unele orasele unde am stat o perioada mai mare de timp, cum a fost Fagaras, si acolo am avut timp sa fac cercetari amanuntite putand spune cu mana pe inima la final ca Derby Pub e cel mai fain loc din cetate. Asa cum fiecare locatie are specificul ei si iti imprima o anumita stare, acest pub a fost singurul care m-a facut (lucru mare!) sa joc la pariuri sportive, pentru ca pe langa muzica faina si preturile accesibile, oriunde te-ai uita, peretii sunt acoperiti din loc in loc cu ecrane cu scoruri live, sau meciuri in transmisie directa.

Cand te uiti la un meci de tenis live de exemplu, si esti constient ca la nici zece metri distanta poti sa pui un bilet la pariuri, parca te mananca un pic, chiar daca nu esti un fan deosbit al sporturilor sau al pariurilor.

Mai aveti recomandari de locatii faine de prin tara?

Latest Comments

  1. marck 9 iunie 2012
  2. marck 9 iunie 2012
  3. Derma 11 iunie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.