Femeile au nevoie de o dovada palpabila (P)

Nu conteaza cat de mult iubesti o femeie, nu conteaza cat de multe usi ii deschizi, de cate ori ii tragi scaunul, nu conteaza cate complimente ii faci, tot o sa vina momentul cand ea o sa aiba nevoie de o dovada palpabila.

Si ca barbat, sa nu cumva sa faci greseala sa crezi ca dovada palpabila esti tu.

Nu dom’le! Dovada de iubire de care au ele nevoie, si care in majoritatea cazurilor functioneaza chiar si atunci cand tu, barbatul, pleci aiurea si faci paguba in stocul de bere a barului de dupa colt, sunt niste bucati circulare de metal, cunoscute in popor si sub numele de inele de logodna.

Si chiar daca prin filmele americane mai gasesti exemple de fetiscane care spun „Da” la chinezarii castigate la balci in Vegas, pe plaiurile noastre mioritice acestea lipsesc. Sau ma rog, eu n-am vazut nici una. Si asta nu-i tot, in functie de cat de „skumpel:*:*” este, poti chiar sa-i umezesti…ochii.
Binenteles, n-ai scapat doar asa, o belea nu vine niciodata singura, si in timpul cel mai scurt, fericita posesoare a unui inel de logodna va vrea binenteles sa treaca la nivelul urmator, care inseamna din nou, alta gaura in portofelul (ne)fericitilor barbati. Deja vorbim aici despre verighete.

Si daca va gasiti cumva in cele doua situatii in care cautati astfel de dovezi palpabile ale amorului dezlantuit pentru viitoarele voastre consoarte, ca sa nu alergati dintr-un magazin in altul, va recomand sa incercati un magazin online, si anume La Rosa. Evident, priceperile mele in acest domeniu sunt destul de limitate, dar dupa cantitatea de onomatopee care le-a scos prietena mea cand a accesat site-ul pot sa-l recomand linistit. Clar o sa gasiti ceva dragut.

Latest Comments

  1. rembo 26 noiembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.