Un hosting bun? (P)

Cand m-am apucat prima data de blogging, am facut-o pe o platforma gratuita, si anume cea de la Google. Ce-i drept nu prea ma luam in serios, nu stiam ca o sa-mi placa sa scriu, ca o sa am oameni care o sa aprecieze continutul care-l creez si mie mi-era de ajuns.

Totusi, am ajuns intr-o buna zi cand m-am decis sa renunt la binefacerile ignorantei si-am pus mintea la

contributie, pregatindu-ma pentru o mutare pe un self hosted wordpress. Stiam si eu ca puteam sa gasesc hosting pe care sa pot pune wordpress fara sa platesc vreun leu, insa cand ajungi la situtia in sa ai cititori care intra in fiecare zi pe blog parca nu prea imi venea sa risc. Asa ca am cautat un serviciu de gazduire web care sa-mi ofere servicii si beneficii de calitate si adaptate nevoilor mele, nu neaparat la cel mai mic pret de pe piata. (desi serviciul despre care o sa vorbesc mai jos are si preturi foarte mici)

Pentru mine, publicul tinta e cel din Romania, si suportul tehnic in limba mea era necesar mai ales in situatia in care nu prea stiam ce sa aleg si sa cer, deci recomand tuturor care se regasesc in situatia mea un serviciu de hosting romanesc bun, cum sunt cei de la Top Level Hosting.

Pe partea tehnica stau foarte bine, cu rack-uri si servere dedicate HP, switch-uri CISCO si VPS pe diskuri SSD (solutie unica la acest moment in Romania, mult mai performanta ca cele pe diskuri SATA) la preturi foarte bune, dar asta nu e tot. Suportul tehnic e valabil non-stop, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, si nu doar raspund la intrebari, rezolva si problemele foarte rapid! Totusi, in cazul in care printr-o intamplare nefericita, gen caderi de obicte cosmice, ar fi o problema la hosting, nu trebuie sa va faceti griji. Backup-ul se face la modul profesional, cu sistemul R1SOFT, unde se pastreaza backup pentru ultimele 10 zile OFFSITE. Astea sunt doar cateva din beneficii.

Iar ca fapt divers, cel mai mare portal de turism din Romania, un site cu aproximativ 60.000 de vizitatori unici pe zi este gazduit de ei, si nu l-am vazut niciodata picat.

Latest Comments

  1. Maxim 22 februarie 2017

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.