Viata de Cotoroanta 2.0

Ma trezesc dimineata si ma duc la baie. Ma uit in oglinda fermecata si observ ca negul cu par care pana mai ieri imi trona mandru pe nas s-a mutat pe obrazul stang. Parca imi sta mai bine asa.

Imi trag peste izmenele galbui rochia neagra din perdea inegrita de fum si-mi pun in cap palaria roasa de vreme apoi ma tarasc croncanind nemultumita in bucatarie.

Pocnesc din degete si croncanesc un blestem asupra lemnelor care izbucnesc imediat intr-un foc vioi. In ceaunul imens asezat deasupra lemnelor arunc niste apa neinceputa, oua de guster, un varf de praf de unghii de fata mare (tot mai greu de obtinut, ‘tu-i mama lor de curve!) si incep sa amestec. Pe masura ce aburi verzi si amenintatori se ridica din ceaun, mai arunc un buchet de aripi de liliac si o jumatate de borcan de ochi de bufnita. La naiba, la noapte trebuie sa incalec iar pe matura si sa fac iar piata!

Arunc toata fiertura intr-o farfurie si ma pun pe mancat – asta-i mic dejunul campionilor ce-mi place!

Dupa ce termin de infulecat, ma sterg ca de obicei cu maneca si imi trag mai aproape globul de sticla, trag de pe el carpa  neagra si soioasa ca sa-mi verific mail-urile si comentariile pe blog si brusc ma minunez. E plin inboxul de mesaje gen:

salz am si eu o problema am instalat modern warfare 3 dar la sfarsit cand se termina instalarea zice ca ceva de softuer nu a mers si cik acu trebuie sa cumpar jocu? va rog numi spuneti ca trebuie sa cumpar jocu sau datimi o pagina de descarcat da una buna pls !!!!!!!!!!!!!!!!

Ce bine ca eu sunt o Mama Lor, adevarata regina vrajitoare a magiei roz, cu puteri nemasurate care intelege limba fiarelor salbatice si isi da seama dintr-o privire ce eroare blestemata a dat orice program sau joc, de-acum si in vecii vecilor, ca altfel nu stiu ce ma faceam!

In cazul in care intelectul nu va ajuta sa faceti legatura dintre realitate si pamfletul de mai sus, va spun ca e foarte greu pentru un om sa-si dea seama (trecand peste utilizarea unei limbi romane schingiuite) ce problema aveti si care ar fi rezolvarea ei atata timp cat nu veniti cu informatii clare asupra problemei: versiune sistem de operare, versiune soft, cand a dat eroarea, ce spunea in eroare, etc.

Latest Comments

  1. butnaraski 26 octombrie 2012
    • Mack 26 octombrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.