Cribs, versiune proprie

Cand eram pustan imi imaginam eu cum ar fi sa-mi fac un mansion futurist, cu acoperis din celule fotovoltaice, cu pasaje secrete care sa aiba iesire in gradina, o bara d-aia din otel lucios cum am vazut prin filmele cu pompieri pe care sa-mi dau drumul de la etajul 2 la parter sau direct in bunker-ul antiatomic cu pereti din rezervoare de plumb umplute cu apa.

Acum ca am mai crescut si mi-a mai venit mintea la cap, nu zic ca nu as vrea ceva de genu’ dar sunt constient ca cel mai probabil o sa stau intr-un apartament, deci toata treaba pica. Cred ca m-as multumi cu un apartament amenajat cu bun gust, si doar un coltisor de rai pentru mine cu birou cu doua ecrane gigantice, si un perete plin de replici de airsoft. Cam asa:

In rest, mi-ar placea si mie sa am parte de chestiile obisnuite, cum ar fi parchet stratificat (eventual si incalzirea sa fie sub parchet) si gresie pe la bucatarie si pe la baie. Oricat de mult imi plac mie chestiile tech, detaliile astea mi-ar placea sa fie cat mai raw, parchetul sa aiba aspect de lemn de cabana, rustic iar gresia sa arate a piatra vulcanica, granit, bazalt, alea-alea.

Peretii albi pe mine ma deprima si imi place sa-i acopar cu tot felul de chestii mai mult sau mai putin ornamentale, iar daca ar fi acoperiti cu un model ar fi si mai fain. O metoda ar fi sa folosesc tapet. Stiu, suna un pic old-school, dar un foto-tapet arata foarte fain, si da o impresie de spatialitate fenomenala chiar daca in realitate stai intr-o garsoniera de 2 pe 2. Plus ca in zilele noastre nu prea mai gasesti asa ceva:

sau

Serios, dai drumul la un robinet ca sa auzi susurul apei, iti mai intra doi-trei tantari in casa si deja ai atmosfera de kung-fu panda. 馃檪

Un alt aspect prin care puteti mari spatiul din locuinta sunt nisele, decoratiuni interioare ce permit amplasarea a obiectelelor de arta si a suvenirurilor. Stiu, va ganditi la bibelouri. Please, please, don’t! Eu mi-as face nise si le-as umple cu corpuri de iluminat sau lumanari.

Voi cum v-ati amenaja casa?

Latest Comments

  1. Madalin 28 ianuarie 2013
    • Mack 28 ianuarie 2013

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.