Cel mai tare agregator de bloguri (P)

Cand m-am apucat de scris pe blog n-aveam nici o baza, paseam pe un teritoriu nou, unde nu stiam care-i reteta succesului. Nici acum nu stiu exact, desi zic eu ca am evoluat destul de mult. Pentru ca am fost inspirat la inceput sa citesc zeci si zeci de sfaturi pentru bloggeri incepatori, mi-am facut in scurt timp o pagina faina, functionala si plina de continut original. Vizitatorii au inceput sa curga, si in scurt timp am observat ca polimedia.us se afla la referals intre primii 5 si-am dat click sa vad ce se intampla de fapt acolo, normal.

Mai exact fain@polimedia.us este un agregator ardelenesc de bloguri, si ei se lauda pe contul de twitter ca (citez) „In .ro, fain e un referrer comparabil cu Google.” Initial mi-a sarit mustarul, gandindu-ma ca cineva isi face trafic pe baza articolelor mele dar m-am calmat repede, pentru ca agregatorul a fost tot timpul pe locurile 3 sau 4 (dupa facebook sau google) la numarul de vizitatori adusi pe blog, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Nu stiu cum a a reusit cel care se ocupa de agregator dar are si niste omuleti care voteaza si comenteaza articolele. As veni cu date mai clare din Analytics dar sunt multe chestii care ma depasesc acolo 馃檪

E drept, vizitatorii care vin de pe Fain stau destul de putin dar daca reusesc sa agat macar cate unul care sa revina tastand direct adresa mea, eu sunt multumit. Si din punctul meu de vedere, care doar scriu si nu prea am timp sa-mi fac promovare (rareori imi dau link-urile la articole pe twitter, facebook, etc) eu sunt multumit, si e cel mai fain agregator romanesc.

 

Latest Comments

  1. Szasz Sebes Paul 4 august 2012
    • Mack 6 august 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.