Ce pot afla despre tine?

Daca as intalni o tipa random pe strada si as intreba-o cati ani are, pe unde a fost, ce-i place, totul asa din senin, cam care sunt sansele ca ea sa-mi spuna?

Va spun eu. Nici una. Probabil mi-as lua o poseta in cap si in timp ce eu mi-as culege dintii de pe jos, ea ar chema si politia.

Si nu-i vorba doar de femei, sunt convins ca acest lucru e valabil cu oricine, indiferent de varsta, sex, ocupatie, etc, pentru ca nu-i frumos sa opresti lumea pe strada si sa o intrebi tot felul de chestii personale. Nu cred ca am citit pe undeva chestia asta, nu cred ca mi-a spus cineva (sau daca a facut-o, eram prea mic ca sa-mi aduc aminte) ca nu-i okay, mai degraba am invatat eu, la fel ca toata lumea normala ca pur si simplu nu se face. E oarecum mai okay sa faci pe stallerul si sa intrebi persoane apropiate decat sa intrebi exact persoana in cauza.

Totusi, ce aparare ai impotriva unor oameni ca cei din videoclipul urmator?

Am impresia ca am mai povestit o data treaba asta, dar nu gasesc articolul, naiba sa-l ia, eram in Sibiu, intr-o farmacie si farmacista avea numele intreg pe ecuson. Am intrat pe Facebook, am recunoscut-o si un coleg de serviciu mi-a luat telefonul din mana aratandu-i, ghici ce? O poza cu ea, pe telefonul meu. Tipa s-a speriat imediat, si nu cred ca s-a linistit nici cand i-am zis ca poza e pe facebook-ul ei si doar ea decide cat de mult se afiseaza online. Oamenii nu realizeaza cat de mult se expun decat in momente din astea in care cineva face tot posibilul sa afle cat mai mult despre o anumita persoana, spunandu-i mai apoi toate informatiile.

Latest Comments

  1. acsel 26 septembrie 2012
    • Mack 27 septembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.