Ce ar trebui sa faca Ana? Partea II

Asta-i partea a doua si cea de pe urma. Nu s-a prins nimeni ca toate personajele din primul articol nu sunt reale si le-am imaginat eu, alegorii pentru alte concepte sau persoane. Si e bine ca nu s-a prins nimeni, ca daca stia cineva la ce ma refer, poate i se intuneca mintea. Ma acuza ca-s basist.

Ana nu-i o femeie, Ana e o tara. E Romania. Ion nu e doar un Ion oarecare, un Ion Vrem-Pamant gen, se mai intituleaza si Iliescu. Pe Emil il mai cheama si Constantinescu iar Tiberiu e Traian Basescu.

Pe 29 s-a organizat un referendum in care poporul tarii noastre o sa decida daca il demitem pe presedinte. Ala care a zis ca „Sa traiti bine!” Si n-am trait bine, asa e. Insa lumea uita ca a fost criza mondiala si noi oricum nu o duceam prea bine. A ajuns in situatia asta acuzat fiind ca a incalcat Constitutia. Totusi nimeni, absolut nimeni din USL (si ei ar trebui sa fie cei mai in masura) nu stie insa care e articolul care l-a incalcat.

In fine, nu o sa zic acum ca Ponta e un plagiator fara onoare si Antonescu sforaie pe unde apuca. Asta-i cancan de doi lei. Insa inainte de a lua o decizie de a vota Da sau Nu la referendum va rog sa aruncati o privire in presa straina, care nu poate fi acuzata ca tine cu Basescu sau cu USL, pentru ca interesele lor sunt mult mai putin meschine. Aici, aici, aici sau aici. Oare de ce se ingrijoreaza lumea?

Si daca tot vreti sa votati niste oameni care au fost la putere imediat dupa iesirea din comunism si au adus tara in starea in care ne aflam acum, care vor sa desfiinteze organismele anticoruptie create in timpul mandatului lui Traian Basescu si care oricum nu au cum sa ne scoata din rahat pentru simplul fapt ca noi inca stam bine, si cel putin pe moment mai bine nu se poate, spre deosebire de greci (si ca ei mai sunt si Spania, Italia, Portugalia) care probabil vor fi dati afara din UE pentru simplul motiv ca nu au luat deciziile care le-a luat PD-L in ultimii ani atunci va meritati soarta. Pe bune.

Adevarul ca asta aveam nevoie acum, sa se uite lumea pe plan international ciudat la noi, sa creasca euro, etc…

Duceti-va la vot, votati DA ca oricum sunteti niste oi manevrabile care nici nu stiti macar de ce o faceti.

Latest Comments

  1. Petru 28 iulie 2012
  2. Mack 29 iulie 2012
  3. Petru 29 iulie 2012
    • Mack 29 iulie 2012
  4. rembo 29 iulie 2012
  5. rembo 29 iulie 2012
  6. Petru 4 august 2012
    • Mack 6 august 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.