Prin Copou, la vanatoare de pareri.

Mai jos aveti un filmulet, in care nici eu nici Acsel nu aparem, protagonistii au fost persoane care le-am ales prin parc sau pe strada si au acceptat sa raspunda provocarii noastre de a testa pentru cateva minute o tableta Samsung si sa ne spuna parerea despre ea. Un fel de test cu text (citeste repede si cu voce tare de trei ori!) la prima vedere, numai ca high-tech, pentru o misiune apartinand samsungmobilers.ro (click pentru like-uri, comentarii, etc)

Sincer eu ma asteptam ca mai multa lume sa raspunda provocarii noastre, mai exact vreo 10 persoane insa ne-am descurcat si asa destul de bine, ca daca ma puneai sa fac asa ceva acum doi ani, probabil nu reuseam sa adun doi, skill-urile mele de vorbit in public si eventual in fata camerelor fiind la acea data net inferioare.

Ca sa va spun si un secret (care nu l-am discutat nici cu Acsel), eu eram decis ca orice ar fi zis cei intervievati, de bine sau de rau, sa ramana pe video si sa nu cenzuram nimic. Pana la urma s-a dovedit ca Tab 2 de 7 inch, tableta noastra de test, a facut impresie buna si ca design exterior, si ca specificatii si ca functionalitate.

Vreau sa multumesc pe acesta cale persoanelor care ne-au oferit cateva minute si au aparut in acest video.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.