Eu vara nu dorm.

Mi-ar placea sa am destui bani intr-un cont din Elvetia, si acum sa scriu frumos de pe un Alienware, la bordul unui avion privat, sa nu simt caldura de afara care-i motivul principal pentru care eu vara nu dorm noaptea si visez prostii, si eventual sa am si o armata de oameni care sa se ocupe de absolut toate treburile desuete care nu implica creatie ci doar timp pierdut.

Eu doar sa scriu si sa pictez. Sa am oameni care imi fac rezervari la masa, care-mi platesc facturile, care-mi citesc mailurile (nu alea porno) si-mi aranjeaza programul. Sa am o echipa de promovare in social media cum are tovarasu’ Butnaraski, sau un baet tare in seo ca Andrei.

Da’ n-am, ‘tu-i mama ei de treaba, tat-tat-tat trebuie sa fac eu, sa alerg in stanga si in dreapta, pe principiul eu centrez – eu dau cu capul. Si tare ma bucur cand gasesc cate o unealta care-mi face viata mai usora, cum e serviciul de consultanta SEO de la silkweb.

Desi am primit, la fel ca in liceu o nota de mediocru, ma aflu printre putinii care si-au pastrat pagerank-ul (am 3 bre!) la ultima actualizare. Comform auditului, fac ceva rau, dar o fac foarte bine!

Latest Comments

  1. Andrei 22 iunie 2012
  2. Tzintzin 26 iunie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.