Impresii dupa blogmeetul #37 de la Groapa cu Bere

Note to myself: trebuie sa scriu despre ceva cand amintirile sunt proaspete, nu dupa o saptamana. 馃檪

Desi, dupa halbele consumate pe 23 iunie (cu responsabilitate, daaa?) la intalnirea organizata de iasi4u si berarul, in selecta companie a celorlalti posesori de blog din municipiu si din imprejurimi, amintirile n-au fost nici a doua zi foarte limpezi.

Referitor la locatie si primire nu am decat laude, berea casei (Paulaner) a fost rece, multa si n-a intarziat niciodata, in ciuda blitz-ului apartinand lui Butnaraski care a orbit in mod constant chelneritele, dupa o anumita ora. Cine stie, cunoaste, mergem inchisi ca apa calda-n Dancu (sau Vaslui). Pub-ul este amplasat intr-o zona centrala, la subsolul teatrului Luceafarul si sper din tot sufletul sa-si pastreze specificul si clientela, specimenele de Cocalar de Mall preferand in aceasta perioada terasele. Plus ca au wireless moka.

Nu stiu exact cine are foaia cu prezenta (care trebuie sa recunosc, foaie ca aia n-am mai vazut) da’ eu m-am intretinut la discutii cu posesorul blitz-ului de mai sus, cu Andrei, cu Sorin, si Andrei, si mai putin cu restul persoanelor, ca deh, asa-i in tenis. Am mai discutat un pic cu Somnulescu, un pic cu Bogdan, iar smartphone-ul Samsung Galaxy SIII care-i in grija mea a fost abuzat de aproape toti cei prezenti.

Eu personal n-am fost niciodata cu un picior in groapa, dar la Groapa cu Bere se merita sa mergi.

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.