Ce parere aveti de Embargo?

Desi diferitele locatii care cu ingaduinta le numesc „acasa” se gasesc de aproximativ patru ani prin Iasi, nu pot sa ma laud ca stiu orasul ca-n palma. Cu atat mai putin cunosc toate barurile, terasele si pub-urile, pentru ca mi-am facut niste obiceiuri si frecventez cam aceleasi locuri, din comoditate. Si sincer, nici nu cred ca mi-ar da bine la cv.

Ideea e ca am fost invitat sa urmaresc un meci de fotbal din semifinala Euro 2012 (Spania-Portugalia mai exact) si eu chiar daca n-am nici o treaba cu fotbalul, mi-am zis ca trebuie neaparat sa vad care-i treaba si atmosfera din Embargo. Sincer, habar n-am care-s preturile pe-acolo, ca deh, sa traiasca gazdele care au facut cinste, dar am ramas placut impresionat. Singurul lucru care o sa ma impiedice sa revin e faptul ca eu stau destul de departe de centru. Dar atat, in rest n-am ce obiecta.

Ah, ca era sa uit…deschiderea spre social media este impresionanta, au cont de Facebook unde se urca poze, site cu informatii, Twitter unde se anunta evenimentele speciale, iar cei care se ocupa de imaginea online (pana acum a fost Vali si Andreea de acum inainte) sunt foarte prietenosi si profesionisti.

Eu dau premiul intai cu coronita (ca tot a fost BAC-ul) pentru comunicare si pentru ambianta placuta. Dati voi mai mult?! 馃檪

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.