LIEBSTER AWARD. Sau leapsa. Tot aia.

Am lasat blogul asta sa prinda paianjeni, probabil din cauza faptului ca imi merge foarte bine si nu am de ce sa ma plang. Probabil dupa articolul asta o sa mai scriu cateva, ceva micut, acolo, sa fie. Ma rog, articolul asta e de fapt o leapsa primita de la HappinesCaress, o tipa pe care nu prea pot sa o refuz cu multe lucruri. Asa ca o sa raspund la intrebarile primite. Damn, acum le-am copy-paste si observ ca ma cam pun in incurcatura. De tinut minte ca nu o mai dau la nimeni.

1.Daca ai putea sa ii iei un interviu scriitorului peferat, cine ar fi acesta?

Inainte de a o face, cred ca mi-as pierde o gramada de timp alegand intre Umberto Eco si Orson Scott Card. Si probabil l-as alege pe cel din urma, pentru ca am senzatia Eco „m-ar face” din cuvinte si n-as intelege foarte mult din raspunsurile lui, si ar trebui sa petrec o gramada de timp cautand toate intelesurile ascunse. Cred insa ca as putea sa rezonez cu Card, sa discutam despre umanitate, chestii d-astea la un pahar si o tigara.

2.Personajul carei carti ti-ar placea sa fii si de ce?

Cred ca聽Andrew „Ender” Wiggin, din Ender’s Game. Pentru ca e un tip inteligent si bun.

3.Cu povestea carei carti se aseamana viata ta?

Nu cred ca am citit vreo carte in care sa ma regasesc, nu zic ca nu ar fi, insa ma indoiesc. Sunt destul de ciudatel in privinta caracteristicilor care ma definesc/imi creioneaza viata.

4.Ce e fericirea pentru tine?

E o senzatie faina care o simt mai tot timpul din momentul cand mi-am intalnit sotia. Am un tricou d-ala pe care scrie „Nevasta mea spune ca sunt un om fericit”. Tricoul ala nu minte. 馃檪 Fericirea inseamna pentru mine o zi de weekend cand nu am nimic important de facut, sa ma trezesc langa iubirea mea, sa mancam si sa bem o cafea impreuna, sa-mi verific portofelul din EVE si sa vad ca am o gramada de isk, sa pot sa ma duc la o bere cu baietii, etc.

5.Cum vezi tu relatia perfecta?

I’m living-it.

6.Cum arata vacanta ta de vis?

Sa-mi iau sotia, niste haine, un rucsac, aparatul foto si niste bani, sa ma urc in prima masina/tren si sa ma duc oriunde ar ajunge, fara sa conteze.

7.Daca maine te-ai trezi in corpul altei persoane, care ar fi ea si de ce?

Habar n-am, nu m-am gandit pana acum, chiar imi place corpul meu. 馃榾 Probabil intr-un corp de femeie sexy, sa vad cum sta treaba si „din partea cealalta”.

8.Care e citatul tau preferat?

Sunt o gramada, ca sa fiu totusi mai specific, la inceputul fiecarui capitol din Imperiul Ingerilor de Bernard Werber e cate unul foarte fain.聽„All that we are is a result of what we have thought” – Buddha. Aaaaa, si mai este o chestie care, daca sunt in starea potrivita, imi da fiori:

We knew the world would not be the same. A few people laughed, a few people cried, most people were silent. I remembered the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita; Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty and, to impress him, takes on his multi-armed form and says, „Now I am become Death, the destroyer of worlds.” I suppose we all thought that, one way or another. (ascultati aici) Robert Oppenheimer

9.Care e cea mai frumoasa amintire a ta?

Nu-mi aduc aminte, am o memorie de kko. Sunt mai multe, senzatia cand am sarit a 4-a oara cu parasuta, am o gramada cu sotia, primul sarut, chestii d-astea, cand m-am intors de Acolo, nunta 馃榾

10.Descrie-te in 3 cuvinte.

Inteligent. Creativ. Amuzant.

11.Cum ai vrea sa-si aminteasca oamenii de tine?

Ca de un tip okay, care nu a vrut sa deranjeze pe nimeni, niciodata.

12.Care este cel mai interesant fel de mancare pe care l-ai incercat?

Am mancat niste cosasi acum cativa ani. Insecte din ordinul聽Orthoptera. Gen, i-am prins prin iarba, le-am rupt capetele si i-am mestecat. Au gust a nuci.

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.