Blogmeet la Legend Pub

Era o vreme cand la blogmeet-urile oficiale din Iasi se tinea numarul, insa la momentul actual nici nu mai stiu al catelea a fost. Oricum, mai putini ca altdata, unii au trecut peste momentul cand era cumva la moda sa fii printre altele si blogger, sau si-au gasit viata prin alte orase, cu mai putine coline. Lucrul de care ma bucur eu este ca am reusit sa-mi fac niste prieteni printre acesti oameni, persoane placute cu care ma intalnesc mai des decat la aceste asa zise intalniri oficiale ale mazgalitorilor de wordpress.

Aseara am avut ocazia sa ma vad cu Madalina, Alexandra, Adelina, Titi, Alex, Bogdan, Dragos, Alice, Andrei si Mihai. Se anuntasera mai multi, dar unii au uitat sa vina. Da, despre┬átine vorbesc, Acsel! ­čśÇ

Anyway, aceasta ilustra adunare s-a petrecut in incinta Legend Pub, niste gazde primitoare care le-am experimentat pentru prima data. Locatia e imposibil de ratat pentru ca e singurul local din Iasi care are la intrare o statuie in marime naturala supradimensionata a unui taur negru. Pentru cine nu stie unde se afla acest taur, e vorba de parterul hotelului Moldova. Locatia m-a impresionat placut prin atmosfera, amenjarea aducand aminte de un saloon american. Am nimerit seara in care se bagau piese din anii ’90 ceea ce a contribuit si mai mult la o experienta placuta. Inca un lucru de amintit, daca va rupe foamea, nu trebuie sa parasiti locatia pentru ca in Legend Pub gasiti si┬ád-ale gurii. Am un prieten care-si face revelionul acolo, pun pariu ca o sa se distreze adecvat.

Aveti mai jos cateva poze, facute de mine, restul sunt impartite pe la ceilalti ­čśÇ

PS: Multumesc Marius Sescu!

Latest Comments

  1. Adi Durai 22 decembrie 2014
    • Mack 22 decembrie 2014
  2. Marius Sescu 25 decembrie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.