Apartamentul e de vina!

Astia de la RDS sunt niste prosti. Punct. Faptul ca-si permit sa fie prosti nu ma incanta deloc pe mine, care-s avid consumator de banda de net. Pentru cei care nu stiu de ce zic asta o sa va explic in randurile de mai jos.

Cineva a stat in chirie intr-un apartament si si-a facut abonament la RDS. Cineva. O persoana fizica, ca mine si ca tine. Persoana aia a semnat contractul. Persoana aia s-a folosit de internet. Persoana aia platea facturile. Nu apartamentul a semnat. Ca-i lucru neinsufletit dupa standardele crestin-ortodoxe. Si va garantez eu ca nu-i nici bantuit sau posedat, cum am vazut prin niste filme de groaza. Nu, apartamentul este inert si nu face prostii d-astea, nu isi face abonamente, nu semneaza contracte, nu sta pe internet, nu se uita la RedTube. Persoana care locuia in el in schimb, acest organism parazitar sapient, acest puric uman, acesta scamuta cu labute humanoida a semnat, a beneficiat de bunatatea de internet de la RDS. Asta pana intr-o zi, cand din motive care mie personal imi scapa „a tras teapa”. Si binenteles ca adresa la care acum locuiesc eu, e inregistrata cu datorii. Care repet, ma repet pentru ca mie nu-mi suna logic, sunt datorii care nu le-a facut apartamentul, el (saracul si nevinovatul) avand belele doar prin culpa de a fi fost locuit de un cineva.

Si eu, care poate-s om de caracter, care ma ud tot cand vad pe la altii ce inseamna o conexiune erdeess, nu pot sa-mi trag internet pentru ca in mintea celor de la RDS apartamentul asta e „cu probleme”. Ca vezi doamne el – Apartamentul, porcu’ si magaru’ dracului si-a belit ochii pe internet fara sa plateasca. Nu acel cineva. Si uite asa pierd un client si pierd si bani pentru ca au o politica ingusta si prosteasca.

Ma pierd pe mine.

Latest Comments

  1. nenea 20 august 2012
    • Mack 20 august 2012
    • blue_hurt 30 august 2012
  2. Copperleaf 21 august 2012
  3. Teiosanu George 22 august 2012
  4. blue_hurt 30 august 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.