Emotii date pe fata, in tramvai.

Titlul e practic o gluma, nu am observat in jurul meu un asemenea moment de sinceritate dar, pentru ca toate povestile mele au un sambure de adevar, mai mic sau mai mare, sa va povestesc ce am patit:

Acum vreo 2 ore eram in tramvai, cu castile in urechi ascultand si citind din Wyrm de Orson Scott Card. Ca o paranteza va recomand sa cititi tot ce-a scris omul asta, e genial. Si cum dadeam eu pagina dupa pagina, tipul de langa mine, care pana in acel moment nu prea l-am bagat in seama, scoate din geanta o carte si mi-o impinge in fata. Primul gand a fost ca-i ceva despre religie, ca numai astia dau carti moka si eram setat sa refuz mai mult sau mai putin politicos. Asa ca-mi scot castile din urechi si arunc o privire la titlu Emotii date pe fata de Paul Ekman. Ma uit la tip si el imi spune ca „Ia-o, e pentru tine!” Ii zic ca nu am bani la mine, ca tot ce pot sa-i dau e 10 lei dar nu pot sa o primesc asa dar tipul a insistat sa mi-o dea spunandu-mi ca el lucreaza la edituratrei.ro si cartea a fost scoasa azi de sub tipar. Intradevat mirosea foarte fain a hartie si cerneala proaspata.

Am ramas un pic marcat, adica nu mi se intampla foarte des ca straini sa-mi dea carti aiurea-n tramvai, si mai ales una scrisa de tipul care a inspirat serialul Lie to me. Acum urmeaza sa nu mai pot fi mintit niciodata 😀

Latest Comments

  1. Geanta aparat foto 20 septembrie 2012
  2. Detectivi particulari 23 noiembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.