Erezie! Cum sa instalezi HTC Sense pe Samsung Galaxy S

Sincer ma cam plictiseam in seara asta si dupa ce am cochetat cu ideea de a-mi pune OS X Mountain Lion pe PC, m-am decis sa vad ce se mai poate instala in afara de CyanogenMod pe SGS.

Una din optiuni era MIUI si cealalta ar fi fost o portare de interfata Sense, care vine de obicei pe terminale HTC. Stiam ca nu o s-o folosesc pentru mult timp asa ca am optat pentru a doua optiune.

Pentru a instala Sense aveti nevoie de un Samsung Galaxy S GT-I9000. Nu incercati cu alte variante, ca fac buba si dupa aia nu prea le mai puteti repara decat in service. SGS-ul trebuie sa aiba Android 2.3.6 JVU cu root curat. Adica nu CM, nu nimic. Aveti link care explica ce si cum, tot la mine pe blog.

Cum se face?

  • Se copie fisierul GalaxySense1.0.2.zip in memoria interna a telefonului. Nu-l bagati intr-un folder ca o sa fie mai greu de accesat.
  • Se scoate bateria la telefon si pune la loc, apoi se baga telefonul in Recovery prin apasarea concomitenta a tastelor Volum Sus + Home + On/Off pentru cateva secunde. Va aparea un meniu. Daca telefonul nu e proaspat flashuit cu JVU recomand utilizarea optiunii Wipe. Daca nu…
  • Folosind tastele de volum pentru derulare si tasta home pentru ok alegeti „install zip from sdcard” > „choose zip from sdcard” si alegeti fisierul care l-ati copiat mai devreme. Confirmati si asteptati.

Voila! Aveti Sense pe SGS. Si dupa cum se poate vedea in clipul de mai jos, merg cam toate functiile in afara de camera. Oricum n-a rezistat mai mult de 10 minute pe telefon, ca nu-mi place interfata. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.