How to: Poze imense la contacte pe Android OS

Google si Facebook nu prea se plac din motive evidente care tin de suprematia mondiala dar pe mobilele noastre ar fi mai okay daca ar lucra impreuna. La ce ma refer de fapt?

La contacte. Am o gramada de prieteni pe Facebook care ii am si in contactele de pe telefonul meu cu Android OS. Si mi-ar fi de mare ajutor daca toate informatiile din Facebook s-ar sincroniza cu contactele din Google (pentru ca eu nu-mi tin numerele in telefon, sau in SIM, ci sincronizate cu Google Contacts), si sa am toate informatiile de care am nevoie la un loc. Mi-ar placea sa am poze actualizate la toti cunoscutii mei, sa fiu anuntat cand e ziua cuiva, si lucrurile astea marunte imi lipseau mai ales daca foloseam un telefon cu Android pur gen Nexus sau vreo versiune de CyanogenMod.

Well, dupa ce am cautat mai multe alternative am dat peste HaxSync. Un contact sincronizat (Sa traiasca Bibi) cu aceasta aplicatie arata cam asa.

E pe bani, intradevar, dar functioneaza spre deosebire de altele metode care le-am mai incercat si ofera imagini pentru contacte (centrate cu face-detection) cu o rezolutie de 720×720 pixeli (pe Jelly Bean) dar si sincronizare a Facebook Events plus notificari despre zilele de nastere ale prietenilor.

 

Latest Comments

  1. acsel 20 noiembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.