Upgrade la replica de airsoft


In noiembrie 2009 mi-am luat, pe langa USP Tactical de la Tanyo Koba, si o replica electrica , un SLV36c de la ASG. De fapt, e un Jing Gong rebranduit, o replica solida, ieftina si fiabila. Mai multi airsofteri m-au intrebat de ce nu o upgradez, de ce nu umblu in ea…
Sincer, mi-a fost frica sa o desfac ca nu cumva sa o stric si sa raman fara obiectul muncii in weekenduri. Si, pana la urma, de ce sa umblu in ceva care deja merge fara probleme. Dar asta n-a tinut prea mult, pentu ca un prieten de-al meu si-a luat acu vreo 3 luni o varianta de M4 care tragea mai bine ca a mea, sau mai bine zis, tragea ca a mea cand am luat-o prima data. Mi-am dat seama foarte repede ca replica mea are ceva probleme cu guma de hop-up. Chiar daca il dadeam la maxim, efectul Magnus nu aparea si bilele nu voiau sa mai zboare in sus ca la inceput. Mi-am dat seama ca trebuie schimbat si cum o guma de hop-up de calitate nu cerea o investitie prea mare m-am decis sa fac upgrade-ul. Am fost pana la Piatra Neamt, la sediul Unistore si Gabi a fost foarte de treaba si mi-a schimbat chiar el hop-up-ul. Un om de nota 12, care a facut o treaba excelenta si m-a si initiat in tainele mecanicii replicilor. Ce sa zic, daca nu era el, stateam mult si bine cu replica neupgradata, sau upgradata aiurea, vreau sa-i multumesc din nou pe aceasta cale.
Bun, pana la urma ce-am rezolvat?
Replica mea trage acum mai bine ca atunci cand am luat-o prima data, am un range de speriat, se duce lejer in 40-50 metri cu bb-uri de 0.23…Sunt foarte multumit de investitie, pentru mai putin de 30 lei replica se comporta superb acum.
Morala?

Pentru chinezarii ca g36c-ul meu, e neaparat nevoie schimbata guma de hop-up. E cel mai bun upgrade care poate fi facut la o replica. Arc mai puternic, bateria, teava de precizie, sunt si nu sunt necesare, dar guma e musai sa fie schimbata.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.