Flash pe Android


Sincer sa fiu, am ramas un pic impresionat (in mod neplacut) cand am aflat ca noul meu telefon cu Android OS nu suporta doua chestii care sunt destul de importante pentru mine, acestea fiind transfer prin Bluetooth si lipsa Flash Player (sau macar un player Youtube). Daca pentru prima problema am gasit rezolvarea in viitorul update de la 1.5 Cupcake la 2.1 Eclair (care a aparut deja neoficial printr-un ROM beta, sau printr-un update destinat Germaniei, dar intarzie sa apara pentru restul tarilor), se pare ca treaba cu Youtube e mai complicata.
Flash Player pentru Android OS ar trebui sa apara in prima jumatate a acestui an…dar nu toate mobilele dotate cu acest sistem de operare vor primi si playerul. De ce?
Adobe s-a gandit ca n-are rost sa priveasca inapoi, si va oferi suport doar de la 2.0 in sus. (Ba se pare ca Flash Player 10.1 se pare ca ruleaza doar pe 2.2 )Daca telefonul care il detineti nu are preconizat un update, puteti sa va luati adio. Si chiar si asa nimic nu-i sigur.
Un angajat Adobe se pare ar fi spus urmatoarele:

No, the HTC Hero will not be supported b/c it does not have the correct Android OS version and its chipset is not powerful enough. We require a device with an ARM v7 (Cortex) processor. Examples include the Qualcomm Snapdragon chipsets and TI OMAP3 series.

Deci HTC Hero n-o sa aiba flash player 10.1 nici dupa un eventual update din cauza hardware-ului slabut…si mai sunt atatea telefoane care sunt mai slabe ca Hero.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.