Instalare CyanogenMod 12.0 Android 5.0.2 pe Samsung Galaxy S3 Mini

Sending
User Review
3.67 (3 votes)

Imi face o deosebita placere in a insufla o viata noua in telefoane cu android care sunt ingreunate de bloatware si servicii pe care nu le vrea nimeni dar le primesc la pachet cu hardware-ul. In dimineata aceasta, victima a fost telefonul sotiei, un Samsung Galaxy S3 Mini GT-i8190 care dadea semne de oboseala.

Disclaimer: Aceasta procedura face garantia inutilizabila. Nu sunt responsabil de ceea ce faceti, daca se arde telefonul sau va moare pisicuta e doar responsabiliatea voastra. Daca sunteti totusi multumiti, nu uitati sa dati un like, Share, Tweet.

Am intrat pe site-ul聽http://novafusion.pl/downloads/ si de acolo am descarcat urmatoarele:

  • Lollipop 5.0.2 (CyanogenMod 12.0) 20150221 stable (varianta Odin)
  • Odin v3.07

Apoi am intrat pe siteul XDA si-am descarcat pachetul de GApps. Eu personal am ales varianta Google Stock Package (440MB), care e cea mai completa insa nu este nevoie sa alegeti acest pachet, puteti sa instalati doar聽Pico Modular Package care ocupa doar 40MB si sa instalati apoi din Play ce aplicatii si servicii doriti. Operator’s choice 馃槈

Se dezarhiveaza arhiva cu sistemul de operare apoi cea care contine Odin, se porneste Odin in modul Administrator, apoi se adauga in Odin, la PDA fisierul .tar rezultat la prima operatiunie. Se inchide telefonul apoi se apasa pe Volum Minus + Tasta Home + Tasta On. Asta va deschide telefonul in modul Download Mode, 聽si in acel moment daca se conecteaza la pc printr-un cablu de date, Odin ar trebui sa arate ca in poza de mai jos.

Apasati pe butonul Star, il lasati sa faca treaba apoi dupa vreo 5 minute, scoateti bateria, o puneti la loc, intrati in聽meniul Recovery prin combinatia de taste Volum Plus + Tasta Home + Tasta On. De acolo dati o resetare generala. Deschideti telefonul,聽copiati fisierul zip cu Google Apps in memoria telefonului, intrati inapoi in meniul Recovery si acolo alegeti optiunea Install, alegeti fisierul, restart si gata! Toata treaba dureaza in jur de 10 minute.

Latest Comments

  1. Ovidiu D 10 martie 2015
    • Mack 10 martie 2015

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.