Lucrare de control, partea a 2-a.

As putea sa scriu ceva destept azi dar in schimb o sa ma limitez doar la prostii, ca exercitiu de relaxare dupa o zi plina de activitati si realizari care n-am de gand sa le insiruiesc aici. I’m fuckin’ awesome, trebuie sa ma credeti pe cuvant 馃檪

Si daca tot am zis prostii, sa trecem la treaba, dupa cum v-am mai cerut si in trecut, sa raspundeti la cateva intrebari mai mult sau mai putin simple si de bun gust, dupa cum urmeaza:

 1. Cuvantul englezesc selfish vine cumva de la expresia „sell fish”? Si daca da, ce legatura are egoismul cu femeile usoare?
 2. Cum se poate cataloga actiunea de a manca cel mai ieftin parizer si a felia batonul folosind pe post de masa un Mercedes (nu conteaza de care) si pe post de cutit un card de cumparaturi?
 3. Cine seamana mai mult cu cozonacul dintre barbati si femei?
 4. La un moment dat am fost intrebat daca am fost la concertul unor artisti desemnati sub numele conspirative de Spymey si C-ontainer. Recunoasteti personajele!
 5. Avand in vedere ca numele zeitei dragostei Afrodita contine sufixul „afro” se poate considera ca toate interpretarile picturale care o prezinta ca o femeie alba si grasa rubensiana sunt mincinoase?
 6. Care-i diferenta dintre margarina si unt cand e vorba de fapt de filme horror?
 7. Daca ati fi pe o insula pustie si avea de ales pentru petrecerea timpului intre o sirena cu jumatatea de femeie de la brau in sus si una cu jumatatea de femeie de la brau in jos, cum ar suna o sirena de politie in apa?
 8. E social acceptabil sa ma duc la vecinul de deasupra mea si sa-i bat la usa si sa-l rog frumos sa-mi arate si mie elefantul care-l creste sau sa ma consolez cu gandul ca si pustiul ala care se crede Bakugan (sau cu ce naiba or mai fi desenele animate din ziua de astazi) o sa creasca si o sa-si gaseasca indeletniciri care sa nu-mi dea jos varul de pe pereti?
 9. Expresia „desplictiseste-ma” inseamna „plictiseste-ma des” sau „scoate-ma din starea asta de ‘tutz (…)” ?!? Stiam si eu raspunsul dar dupa aia m-am trezit si am uitat.

Aveti 9 itemi, fiecare cu 10 puncte, care se vor acorda pentru raspunsuri destepte, si 10 puncte din oficiu. Cel care acumuleaza cele mai multe puncte are drept sa-mi ceara ceva. Imi rezerv dreptul de a-l refuza sau a nu-l baga in seama.

Latest Comments

 1. butnaraski 13 noiembrie 2012
  • Mack 18 noiembrie 2012
 2. butnaraski 13 noiembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.