Ploaie de meteoriti in Rusia

In medie in fiecare zi, 40 tone de meteoriti si praf interstelar lovesc Pamantul. Majoritatea acestor chestii nu sunt observate decat foarte rar, eventual cand esti pe la tara pe la bunici si privesti cerul instelat in timp ce mananci seminte de floarea soarelui. (trebuie sa incercati chestia asta!)

Cam de 3 ori in viata am fost martor la ceva mai surprinzator decat o banala ploaie de stele, in speta mingi de foc (big balls of fire suna mai fain, ce-i drept) care traverseaza vazduhul, luminand pentru cateva secunde atat de tare incat credeam c-a rasarit soarele din nou…

Dar la ceea ce au fost martori rusii, in plina zi e demn de filmele cu sfarsit de lume, etc. Pagube: In jur de 1000 persoane au cautat ajutor medical, din care aproximativ 100 sunt spitalizate, cateva cladiri au fost distruse iar mii de geamuri au fost sparte.

Cu alte cuvinte filmul de mai jos m-a facut sa-mi aduc aminte de 2012 si sa-l vad in seara asta, doar ca sa vad diferentele dintre realitate si efecte speciale.

Inca o chestie, faza cu rusii au dat meteoritul cu racheta, sau ca l-au fugarit cu avioanele a aparut din cate am vazut doar prin presa pe la noi, si daca era pe bune, cred ca faceau rusii o declaratie de presa. But they didn’t so, just enjoy the video, while you (still) can.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.