Call of Duty: Ghosts

Judecand dupa alternanta cu care ne-a obisnuit Activision si EA, daca anul trecut a fost lansarea Call of Duty: Black Ops 2 si Medal of Honor: Warfighter, anul asta trebuie sa apara vedetele ultimilor ani in materie de FPS-uri adica Battlefield 4 si Modern Warfare 4.

Ei bine, daca Battlefield 4 va aparea sub acest nume, urmatorul joc din seria Call of Duty, desi sub titulatura InfinityWard, nu se va mai numi Modern Warfare.

Call of Duty: Ghosts se vrea ceva nou, un nou gameplay, scenariul si personaje diferite fata de ce s-a facut pana acum. Se pare ca se lucreaza si la un alt motor grafic, modern care nu inseamna decat cerinte hardware mai mari, lucru care nu ma incanta in mod deosebit.

Comunicatul de presa care a anuntat in mod oficial jocul ce se va lansa in toamna, pe 5 noiembrie 2013, nu a dezvaluit prea multe, insa campania singleplayer va avea loc in viitor, dar cu arme si tehnologii actuale, toata povestea desfasurandu-se in jurul unui plot central. Oricum, se pare ca vom vedea primele imagini cu jocul pe data de 21 mai, puteti sta cu ochii pe pagina de facebook, pentru ca pana acum teaser-trailerul nu ofera prea multe detalii:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.