Un gadget pe care-l vreau si nu exista

Dupa ce am auzit de un proiect de pe Kickstarter care se cheama Pressy si de fapt era un buton fizic care se infinge cu nonsalanta in mufa jack a telefonului mobil si care impreuna cu o aplicatie instalata (pentru iOS/Android) puteai sa faci tot felul de chestii programate de dinainte.

Si stiti ce ar fi super fain? Daca in aceiasi mufa audio jack de 3.5mm sa bagi o chestie marunta care sa contina un led infrarosu puternic si care sa functioneze impreuna cu o aplicatie de tip tv remote faina si universala cum e aia de pe tableta Xperia de la Sony, sau aplicatia Peel Smart Remote care vine pe unele tablete cu IR Blaster de la Samsung.

O jucarie de asta n-ar trebui sa coste prea mult, si ar transforma orice tableta/telefon destept intr-o telecomanda universala care ai putea s-o setezi pentru fiecare chestie multimedia din casa.

Eu as da bani pe o chestie de asta fara sa ma uit. Unde se gaseste o firma romaneasca care sa produca chestia asta, si eventual sa-mi dea si mie un 2% din vanzari pentru o idee geniala ca asta?

Latest Comments

  1. Mihai 30 octombrie 2013
    • Mack 30 octombrie 2013

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.