Call of Duty: Strike Team pe Android

Daca maine, pe 29 octombrie se lanseaza Battlefield 4 cu al sau Commander Mode care ruleaza printre altele pe tableta, de ce nu ar face si cei de la ACTIVISON ceva asemantor? Call of Duty ®: Strike Team este un joc care ruleaza pe tablete (Android/iOS), cu perspective first-person sau third-person, care se pot comuta rapid in functie de situatie.

 

Jocul are doua moduri separate, si anume campania singleplayer captivanta plina de momente epice, cinematografice în diverse locații din întreaga lume si modul survival (cum era in MW3 pe pc) in care va luptati cu valuri de inamici ce în ce mai dificili. Povestea campaniei singleplayer pare sa fie cea si din jocul Call of Duty: Ghosts – Iata ce scrie in Google Play: Este anul 2020. Tensiunile sunt mari între superputeri din lume. Într-un atac surpriză, SUA se află într-un război cu un inamic necunoscut. Misiunea ta este de a conduce o echipă comună de Operațiuni Speciale intr-un efort global pentru a vâna pe cei responsabili de atac.

Mai multe informatii gasiti pe http://www.callofduty.com/striketeam iar daca doriti sa descarcati jocul care costa doar 6.9 dolari il puteti descarca de aici. Trebuie sa tineti cont ca tableta va trebui conectata la WiFI deoarece fisierele suplimentare sunt de 1.9GB.

Latest Comments

  1. Andrei Butnarasu 6 noiembrie 2013

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.