Casti Powerbeats by Dr.Dre

Putine lucruri urla „Am bani!” mai tare ca o pereche de casti Powerbeats. Desi pe afara lumea isi permite, pe la noi prin Romania nu prea am vazut posesori de casti scumpe. Adica am vazut, dar sunt foarte rari, majoritatea tineri cu bani, pentru ca foarte putini ar cheltui peste 10% din ce castiga ei sau parintii lor intr-o intreaga luna pe niste casti. Dar, cineva de prin SUA crede ca exista piata si pentru Powerbeats by Dr. Dre Sport Headphones de la Monster. Aceste casti de $150 ofera un sistem de prindere sigur, butoane de control care functioneaza cu iPhoanele. Desi facute pentru ceea ce americanii numesc workout, nu par din cale-afara de rezistente nici la stres mecanic, nici la actiunea coroziva a transpiratiei.

In cutie se gasesc urmatoarele: castile, o punga cu caucioace de schimb, adaptor pentru mufa jack cu 3 conexiuni (fara controale) si o cutiuta de transport dupa cum se poate vedea in imagini. Mufele sunt aurite iar cablul rosu pare destul de okay, fara tendinta sa se innoade in buzunar cum se intampla de obicei. Ca sa se vada “valoarea” logo-urile monster si pb sunt peste tot. Castile dispun si de controale, pe firul care duce la casca dreapta, ceva destul de usor de folosit pe intuneric, insa care functioneaza doar pe iPhone se pare. Pe Nexus 7 si Google Play Music merge doar butonul de Play/Pause nu si cele de Volum/FFD. Tot in controale se afla si microfonul care poate fi folosit pentru apeluri.

Nu pot sa zic ca ma pricep foarte tare la casti, ba chiar cateva sedinte de tragere “mi-au cam dat peste cap” urechile si mi-am pierdut sensibilitatea initiala, insa castile acestea nu m-au impresionat in mod deosebit. Nici nu m-au dezamagit foarte tare. Sunetul este clar si la volume maxime, insa faptul ca aceste casti nu sunt facute sa se infinga in urechi, rezulta doua chestii: Nu blocheaza nici sunetul exterior si nici bass-ul nu este fenomenal.

Plusuri: Minusuri:
stabile si confortabile bass slab
sunet clar chiar la volum mare pret mare
arata bine
cutiuta de transport

Concluzie:
Daca ai bani de aruncat pe geam si vrei ceva stilat, care sa-ti arate statutul social cand iesi la alergarea de dimineata, Powerbeats se potrivesc foarte bine cu iPhone 5s si devin alegerea perfecta. Daca nu te incadrezi poti foarte bine sa gasesti ceva mai ieftin si cu sunet mult mai okay.

Si nu, nu le-am cumparat, le-am castigat la un concurs 😉

Latest Comments

  1. Paul 6 septembrie 2016
    • Mack 7 septembrie 2016

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.