Mi-am luat Google Chromecast–Unboxing

Am un Nexus 7, mai vreau un Nexus 5, mi-am luat si Chromecast, imi mai trebuie Glass – cand or aparea…

In fine, daca nu aveti idee ce e un Chromecast, va spun imediat: E un dongle care se conecteaza la portul HDMI al televizorului, eventual si la o sursa de curent si care permite prin intermediul

unei retele wireless, sa afiseze continut audio, video si pagini web de pe telefoane si tablete cu Android OS sau direct din browserul Chrome. La momentul actual Chromecast functioneaza cu serviciile Google Music, Youtube, Netflix, Hulu si urmeaza in viitor si altele. La un moment dat, “jucaria” putea sa faca streaming si la continut media stocat local, nu doar de pe internet, dar acest lucru nu mai este posibil, cel putin pe moment. Device-ul a aparut in iulie 2013 si ruleaza o versiune simplificata de Android OS, desi oficial este vorba de ChromeOS care se updateaza in mod automat cand este conectat la internet.

Google Chrome este la momentul actual cea mai ieftina (35$ in Google Play Store sau Amazon) si mai simpla metoda de a aduce continutul de pe internet pe un televizor HD.

Mai jos aveti niste poze facute la unboxing De testat nu am apucat pentru ca nu am nici un televizor la indemana. Exista si o aplicatie pentru controlul acestui dispozitiv in Play.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.