Prietena invizibila

Stiu pe cineva, nu dau nume ca nu e frumos, care avut acum vreo 10 ani o prietena, care a fost marea lui iubire, si acum nu mai este, ca el era din ce in ce mai gelos si ea era tanara, si e lucru cunoscut de toti barbatii ca asa cum un sarpe nu-i tocmai mort pana nu apune soarele, asa si femeie nu piere pana nu cunoaste, indeaproape si intramanunt, macar inca un barbat pe langa primul din viata ei. Ma rog, parerea proprie si personala e ca era si pacat sa ramana tipa in cauza cu o parere proasta despre barbati dar asta nu e tocmai grija mea principala.

Revenind, tipul in cauza traieste o drama personala, are o impresie foarte proasta despre el (si uneori pe buna dreptate) si mi-a trebuit o gramada de timp sa-l conving ca nu-i okay ca atunci cand consuma o cantitate substantiala de alcool sa o sune pe respectiva “fosta” si sa-i explice reproseze ca el simtea amor ghebos si ea nu, ca chestii, trestii. Inca nu-s convins ca a trecut peste perioada nefasta, pe care la unii dintre noi dureaza cateva zile, aia in care crezi ca nu mai sunt pesti in ocean. Va spun eu ca sunt, si sunt din ce in ce mai misto, pentru ca spre deosebire de adolescenta cand esti mic si prost, incepi sa-ti formezi niste standarde si recunosti de la distanta ce fel de prada e fiecare.

La momentul actual tipul nu este capabil sa aiba o relatie de mai mult de o saptamana (n-am vazut dovezi palpabile, doar din ce povesteste el) si majoritatea interactiunilor sale cu sexul feminin se intampla in satul natal (unde face si drege, if you know what I mean) desi orasul Iasi e un centru universitar plin de studente de toate natiile, printre care mi-e greu sa cred ca nu s-ar gasi si una cu care sa se potriveasca, macar cateva zile. Si chestia e ca in oras nu misca nimic, ceea ce ma face sa cred (si pe mine si pe cateva cunostinte comune) ca si povestile de iubire rurala cu care vine din libere si concedii sunt inventate, pentru

Mno, in principiu, povestea asta am tinut-o pentru mine o perioada de timp si doar faptul ca am dat peste un serviciu care l-ar putea scoate pe amicul comun din anonimat. E lucru observat de multi barbati ca atunci cand esti intr-o relatie mai apar oportunitati iar atunci cand esti singur cuc succesul scade. De aceea, simularea unei relatii pentru eroul nostru pare cea mai buna investitie pe termen lung.

Serviciul oferit de invisiblegirlfriend.com vine in trei pachete de pret, in functie de cat de greu de prostit sunt prietenii tai:

 Just talking  Getting serious  Almost engaged
 Discutii SMS interactive  Beneficiile „Just talking” incluse  Beneficiile „Getting serious” incluse
 Apeluri vocale automate  Status relatie pe Facebook  Personalizarea „prietenei”
 Buton de interactiune de urgenta  Mesagerie vocala reala  Creaza-ti propria poveste
 Cadouri simple  Cadouri si notite  Apeluri telefonice live
 Cu reclame  Cadouri premium  Fara reclame
 Pret: $9.99  Pret: $29.99  Pret: $49.99

Latest Comments

  1. Andreea 8 decembrie 2013
  2. Creare site 10 decembrie 2013
  3. lady bug 12 decembrie 2013
  4. lady bug 12 decembrie 2013
  5. cusca caine 28 decembrie 2013

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.