Cum sa castigi la pariuri sportive (P)

Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa:
– Asta pentru ce este, draga?
– Ce e cu numele Paula, scris pe biletul ala?
– A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai!
Pleaca tipa linistita… A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap.
– Asta pentru ce mai e, draga?
– Te-a sunat calu’!

As putea sa scriu articolul asta din perspectiva unui jucator de succes, cu o gramada de bani in cont. Din pacate, banii i-am facut altfel, insa pot totusi sa-mi dau cu parerea. Orice joc de noroc se bazeaza pe probabilitati, poate va aduceti aminte ca ati invatat chestii de astea la scoala, la matematica. Daca arunci o moneda in aer, sunt aproximativ 50% sanse sa cada una din fete. De fapt, la orice joc care se bazeaza pe sansa, se pot calcula probabilitati, care sa ajute jucatorul sa ia o decizie care sa-l conduca la castig, insa in majoritatea cazurilor se bazeaza pe fler, pe intuitie.

La pariurile sportive insa e diferit. Desi jocurile (indiferent ca e vorba de fotbal sau curse de caini ) sunt destul de haotice si pot interveni prea multe variabile care pot schimba rezultatul final, sunt cateva lucruri care daca le cunosti, te pot ajuta sa scoti bani frumosi din aceasta activitate. Citeam pe undeva despre un tip din Bucuresti care a scos si 30.000 lei in doua zile. Da click aici pentru a vedea rezultate.

Iata care sunt sfaturile:

  1. Multi nu se gandesc la asta, dar cel mai bun mod de a castiga din pariuri sportive este sa va deschideti chiar voi o casa de pariuri! Cand vedeti cote de 1.8, de fapt cotele sunt de 2 dar partea aia mica ramane a casei de pariuri. Metoda va merge cel putin pana se aglomereaza piata.
  2. Daca vrei sa scoti bani trebuie sa cunosti foarte bine pe ceea ce pariezi. Studiul rezultatelor, statisticilor, clasamentelor şi forma de moment a echipei pe care vrei sa mizezi sunt informatii cheie cu care trebuie sa fii la curent. Si asta ocupa foarte mult timp, multe ore pe saptamana. Ideal ar fi sa cunosti si jucatorii, si detalii despre programul lor. Nu ai vrea sa iti pui banii pe o echipa de fotbal a carei atacanti au petrecut ultima seara in club, consumand alcool si droguri, nu? Pentru ca exact genul asta de informatie poate schimba probabilitatea de castig de la 50% in 60-70%. Uite de exemplu, rezultate campionate moldova.
  3. Autocontrol. Easy money obtinuti din pariuri au tendinta sa dispara repede. Impartiti banii pentru 4 zile. Nu pariati decat 25% din suma totala, pentru a avea tot timpul o suma de bani disponibila in cazul unor zile proaste iar daca castigati sau pierdeti, impartiti din nou suma la 4.
  4. O varinta oarecum safe daca incepeti cu bani putini este sa puneti pariu pe bilet cu 10 echipe cu cota mica care joaca acasa.
  5. Daca aveti bani mai multi, puteti incerca metoda Fibonacci (sirul lui Fibonacci incepe cu doi de 1 si continua cu suma ultimelor doua numere. Adica 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, etc) care presupune ca in fiecare zi sa pariati mai mult, in functie de acest sir la cote apropiate de 2. Aceasta este o metoda care permite pierderea mai multor meciuri si acoperirea mai multor pierderi doar printr-un bilet caștigator.

Mai aveti si alte metode de castig?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.