#ScrisoareCatrePonta

Domnule prim-ministru Victor Ponta, ma adresez atat de respectuos din pricina faptului ca reprezentati o institutie care ar trebui sa fie respectata si de catre popor, dar mai ales de catre omul care o ocupa. M-am nascut in 1986 si am amintirile mele proprii de la „Revolutia din ’89” si implicit cu toate regimurile politice care au urmat de atunci si pana in momentul de fata.

Trebuie sa-ti marturisesc ca esti incredibil de prost (informat) daca inca mai crezi ca sansele tale la postul de presedinte e asigurat de un popor care abia asteapta sa te voteze. Esti unul din cei mai incompetenti politicieni care i-a avut vreodata, si am avut parte de cativa de toata jena. Poate ai o parte din voturile celor care ii cumparati cu o caldare/bricheta/etc sau cu un drum cu autobuzul la o sectie de votare dintr-o alta localitate. Sau voturile celor carora ati reusit sa le spalati creierele cu ajutorul televiziunilor de partid cum e Antena. Ca sa fac o mica paranteza, cu Moise Guran ce-ai avut? Cand dai la o parte oamenii respectati pentru verticalitate si profesionalism pentru faptul ca-ti dezvaluie greselile suna a dictatura, nu crezi?

Stiai ca in Romania anului 2014 sunt inca copii care nu-s de etnie rusa care invata limba rusa ca limba moderna? Sau inca nu esti convins ca nu toti au acces la tablete si telefoane destepte sau internet?

Chiar nu vezi ca dai in prea multi oameni si faci prea multe greseli ca sa mai putem accepta astfel de comportament? Crezi ca daca alternativele pe care le avem nu sunt tocmai demne de lauda, nu o sa le alegem in locul unui mincinos incompetent?

Update: Se platesc maimute care sa faca galerie la „spectacolele” lui Ponta. Pretul e cam mic acum – 20 lei de om dar cu timpul si acumularea de experienta se poate trece si la castiguri de 60 lei.

Ceea ce vreau eu e sa dati mai departe articolul CAMPANIA ”ORDONANȚA DE URGENȚĂ A POPORULUI” – #SCRISOARECATREPONTA sau daca aveti ceva de spus impotriva actualului premier sa folositi hastag-ul #ScrisoareCatrePonta sau sa lasati un link intr-un comentariu tot la acel articol.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.