Cel mai modern magazin propriu Vodafone din Iasi

Astazi, 15 ianuarie 2015, la parterul Hotel Unirea (Unirii, nr. 5) s-a deschis cel mai nou si mai modern magazin Vodafone, pe o suprafata de 100 de metri patrati gandita dupa noul concept global de design, un magazin centrat pe clientii Vodafone, indiferent daca acestia sunt din zona business sau tineri pasionati de tehnologie.

“Noul nostru magazin din Iasi plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™, la viteze 4G de top. Magazinul este situat intr-o zona populara, potrivita atat pentru utilizatorii locali, cat si pentru cei care se afla in tranzit, si suntem pregatiti sa oferim servicii de top atat clientilor serviciilor de business, cat si tinerilor pasionati de cele mai recente tehnologii”, a declarat Mihai Galis, Director, Vodafone Stores, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.
La deschiderea magazinului au participat printre altii domnii Ravinder Takkar (CEO Vodafone Romania) si Florian Georgescu (Regional Director pe zona de NE) care au expus cateva din avantajele noii locatii:

  • Toate terminalele prezentate in acest magazin sunt terminale reale, nu dummy si pe fiecare dintre ele se pot incerca serviciile Vodafone, cum ar fi de exemplu serviciul Supernet ce asigura stabilitate si protectie sporita la transferul de date, totul la viteze 4G;
  • Patru consultanti vor fi gata sa raspunda la orice intrebare, fiecare fiind specializat pe un anume domeniu, unul din angajati fiind destinat intampinarii tuturor persoanelor care intra in magazin. Personal nu pot decat sa salut si sa apreciez acesta politica, numai eu stiu de cate ori m-am enervat ca nu eram bagat in seama.
  • Toti clientii care semneaza sau prelungesc un abonament in noul magazin in urmatoarele doua saptamani vor beneficia de o oferta speciala, care se gaseste doar in aceasta regiune, si include reduceri de pret la unele terminale si suplimentarea ofertelor de servicii.
  • Nu in ultimul rand, pentru toata lumea care se afla in Piata Unirii, magazinul Vodafone a pus la dispozitie un hot-spot wireless gratuit.

Investitia in noul magazin din Iasi face parte din proiectul Spring, care consta intr-un buget aditional de investitii de 55 de milioane de euro in reteaua si in magazinele Vodafone, ce se deruleaza pe parcursul anilor 2014 si 2015. Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

PS: Thx Vodafone for the power!

Latest Comments

  1. eBogdan 16 ianuarie 2015
    • Mack 16 ianuarie 2015
  2. eBogdan 17 ianuarie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.