Experienta show-ului aviatic Hangariada 2022

Se zice ca Hangariada e festival de arta, muzica si zbor. M-am uitat pe program, la intrare, aseara pe la 18.00 dupa ce-am tarait sotia si copiii sa vedem avioanele. Nimic de avioane. Bai dar nimic, nimic. L-am intrebat pe un nene de acolo, n-a stiut sa-mi spuna, ca vezi doamne programul poate sa varieze in functie de vreme, de cursele regulate care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi, etc. Macar atata stiu si eu, ca-s oarecum in domeniu, dar sa nu stii nici macar daca e planificat zbor, deja e prea mult. Aici sunt pozele cu programul de pe pagina lor de Facebook, nimic despre avioane…

In al doilea rand, acelasi tip care mi-a marturisit ca nu stie care e programul de zbor la un festival „de arta, muzica si zbor”, mi-a zis ca nu pot sa intru cu aparatul foto acolo. Nikon-ul meu mirrorless Z5 era prea profesional ca sa ma lase inauntru cu el.

Sa mor daca inteleg logica, de ce ai restrictiona accesul celor care au un mirrorless sau dslr la un eveniment. Din punctul meu de vedere ar fi fost promovare free, cu imagini de calitate. Ceea ce nu se putea obtine cu jucarica mea, ca am doar un 50mm care nu-i ideal pentru facut poze la avioane. Dar iaca si asa au parte de promovare, ca n-am mai scris un articol de ceva vreme, si m-am reintors pe blog cu asta pe care il scriu acuma.

Referitor la preturi, jur ca eram dispus sa dau banii pentru 2 bilete, pentru mine si sotia mea, daca stia cineva sa-mi spuna daca mai zboara avioanele, si daca nu comentau nimic de Nikon. Dar asa, am facut cale intoarsa si mi-am vazut de treaba, sa fie sanatosi cu pretul de 90 de lei pe zi in conditiile in care nici macar nu stiu ce-ti ofera de banii astia…

Cea mai faina experienta a Hangariadei 2022 probabil au avut-o aia care au poposit cu masinile pe comunicatia dintre Iasi si Valea Lunga, pe dunga pe care am marcat-o eu in poza de mai sus. Muzica la masina, suc luat de la supermarket, vizibilitate foarte buna asupra demonstratiilor aeriene.

Cer senin!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.