Cel mai bun instructor auto din Iasi

Astazi am luat si eu dupa mai multe incercari permisul auto categoria B. Din acest moment pot sa coduc o tona si ceva de metal cu viteza legala, si mare parte din merit o are Beches Ionut, instructorul meu. La finalul articolului aveti datele lui de contact, telefon si facebook.

permis
permis

Dar n-a fost usor, primul meu contact cu masinile a fost in 2007 cand stateam in Pascani si am facut scoala acolo. Orasul care avea o singur intersectie semaforizata, numita sugestiv, „La semafoare”. Stiti ce-i mai amuzant decat asta? Faptul ca nu erau functionale. Yup. In orice caz, n-am reusit sa ajung la examen ca nu m-au lasat sa fac un schimb de tura. Nici eu nu cred ca eram in stare sa ma descurc in Iasi daca reuseam atunci sa-l iau, erau o gramada de colegi care lasau masina in Pacurari si dupa aia mergeau cu tramvaiul pana la destinatie, isi faceau cruce si scuipau in san cand auzeau de Podul Ros, satana intersectiilor care aveau aer de sens giratoriu.

A doua oara a fost fix cand a inceput pandemia, fara probleme am trecut de sala ca mai apoi sa pic la oras, de doua ori. La primul examen m-am prezentat dupa ce o luna si ceva inainte nu mai intrasem intr-o masina, a doua oara dupa un serviciu obositor, cand am iesit dimineata, atunci am dat. Si n-am vazut un semafor. Am vazut semnele, am facut ce trebuia comform semnelor, dar n-am vazut semaforul. Functional de data aceasta, not gonna lie. Una din problemele pe care le-am avut a fost faptul ca nu se pupa programul de lucru al meu cu al instructorului, si m-am intins o gramada. Mommy didn’t raise a quitter, si m-am inscris din nou, anul trecut, la prietenul meu Beches Ionut. Mult mai flexibil la program. Si un instructor deosebit de bun si calm, profesionist desavarsit. Si nu zic asta pentru ca e prietenul meu, o spun rezultatele. O gramada de persoane care iau permisul din prima, plus cei pe care reuseste sa-i pregateasca stau dovada pe pagina lui de facebook.

Asa ca, daca sunteti in cautare de un instructor auto pentru categoria B in Iasi, nu pot decat sa-l recomand pe domnul instructor Beches Ionut, care poate fi gasit la numarul de telefon 0771 723 233 si pe pagina de facebook Instructor auto Ionuț Becheș

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.