Cum m-am decis sa-mi fac un pilot de super

Pilotii de supere, adica supercarriere si titani au particularitatea de nu putea da dock in statii, ci doar in Citadels XL (Keepstar sau Palatine Keepstar). Aceasta particularitate a creat un mod diferit de pastra, pazi si transporta acest tip de nave.
Pe langa necesitatea de a avea un pilot dedicat cu skiluri mai mult decat decente, e nevoie de unu-doi cyno alts si un FAX alt (pilot de Force Auxilary) pentru zile negre, deci o intreaga cohorta de caractere, insa avantajele de a putea face drop cu astfel de nave poate face diferenta dintre victorie sau infragere, dupa cum puteti vedea in aceasta recenta inregistrare.

Judecand dupa modul in care pot sa acumulez ISK, plus cunostintele mele in materie de nave capitale mi-am dat seama ca la momentul in care as putea sa-mi fac rost de un supercarrier, o sa am nevoie de un caracter capabil sa piloteze asa ceva fara sa fie nevoie sa-mi „inmormantez” caracterul meu principal sau sa-mi trebuiasca un Keepstar, si o sa trebuiasca sa-mi fac ceva dedicat. Asa ca am pus pauza la skillque pe unul dintre cyno-alts si unul din caractere a inceput sa se antreneze pentru Cybernetics V, pentru a putea sa-mi fac un training clone cu implanturi +5
Memory Augmentation – Improved
Neural Boost – Improved
Ocular Filter – Improved
Cybernetic Subprocessor – Improved
Social Adaptation Chip – Improved

Pretul pentru un set complet ar fi undeva in jurul a 550 milioane isk, cea ce-i destul de ieftin pentru mine. Din fericire nici nu e nevoie de un set complet pentru ca nu am nici un skill pentru care sa am nevoie de Charisma.
Fiind un caracter nou, am avut doua skill remaps moka, unul dintre ele l-am folosit pentru Inteligence 27 si Perception 21.

Mi-am descarcat un skillplan pentru Hel, supercarrierul de Minmatar, de pe situl capswarm.goonfleet.com si dupa ce l-am bagat in Evemon, mi-a calculat ca in functie de remapul facut, ar trebui sa investesc 1.41 miliarde de ISK in skillbooks si sa astept 354 zile, 21 ore, 40 minute si 26 de secunde. Ca sa termin acest skillplan pentru Hel ar trebui sa am 16.695.285 SP sau aproximativ 40 de injectoare mari, aceastea costand 30.910.800.000 isk la momentul actual.
Avand in vedere ca pretul unui Hel (doar hull) e in jurul a 16.910.000.000 ISK conform acestui site O.O Massive Production ar insemna o investitie totala de 50 de miliarde (skillbooks, injectore, nava, plus fitting in jurul a 4 miliarde)

Posibilitatea de a face dick-waving pe Fortizar intr-un Hel, priceless.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.