DOTLAN ESI Radar pentru DOTLAN (Eve Online 3rd party map API tracker)

Daca titlul v-a bagat in ceata, e ok, inseamna ca puteti da skip la articolul asta.

Daca macar unul din cuvinte v-a atras atentia, inseamna ca sunt pe punctul sa va fac viata mai usoara. Una din vechile functionalitati ale DOTLAN era ca avea functia de tracking, adica facea highlight pe sistemul unde va aflati daca erati logati cu contul de Eve Online. Nu stiu de ce, dar aceasta functionalitate a disparut. Probabil cand s-a trecut la ESI. Eu nici macar nu tin minte sa fi prins aceasta optiune, cand am aflat eu de dotlan era deja tarziu. Nu mai era. Ca inlocuitor, m-am folosit o perioada de Eveeye pe telefon, ba chiar am incercat sa-l folosesc si in Bluestacks, ca sa mearga pe pc. Experienta nu era foarte grozava, aplicatie de android in emulator pe windows nu e ce-mi doream.

Dar astazi am gasit nu o solutie, ci doua…

In primul rand, Eveye are acum varianta de Windows, Android, iOS si in browser. o_O Are o gramada de functii faine dar mie personal nu-mi prea place cum arata.

In al doilea rand, si cel mai important, o extensie de Chrome care face fix ce facea functionalitatea Radar in vechiul dotlan. Codul sursa e pe GitHub daca aveti indoieli despre privacy, cel putin pentru aia care stiu sa citeasca cod.

Fly safe!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.