Ark: Survival Evolved este moka pe Epic

Nu-s mare fan al Epic, majoritatea jocurilor pe care le joc sunt pe Steam sau pe Origin, insa in ultima vreme chiar nu m=am putut abtine sa nu imi iau cateva titluri AAA care in mod normal costa bani destul de multi.

Insa in marea majoritate a cazurilor sunt titlui indie, sau jocuri mai vechi, ceea ce e cumva de inteles, sunt obisnuit cu Steam sales sau ofertele de pe Origin. But damn. In ultima vreme Epic Games Store a facut o gramada de oferte bune cu titluri ca Borderlands 2, Assassins Creed Syndicate, GTA V sau Civilization VI. Si azi, au scos gratuit Ark: Survival Evolved care se vinde tot acum pe Steam cu 54.99 euro.

Jocul este un action-adventure survival intr-un mediu open-world cu o suprafata de 48 de km patrati, cu ciclu zi-noapte dinamic populat de alti jucatori si 176 de creaturi salbatice, in care se pot construi baze si fortificatii folosind materiale si resurse imprastiate de-a lungul terenului. Desi lansat in 2017 jocul are o grafica impresionanta si cere 100GB de spatiu.

Cand o sa mai fie jocuri moka intersante o sa dau de stire pe contul meu de twitter – macku_.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.