Experienta mea cu stick-urile 4G si serviciul clienti de la Digi.

Acum aproape doi ani in urma, mai exact pe 15.10.2018 am dat comanda de un stick 4G de la Digi. Dupa cum se poate vedea si in poza de mai jos, unde am incercuit cu rosu data in care am dat comanda si data in care am anulat comanda, a trecut ceva timp, am asteptat cuminte, dar degeaba. Ba chiar am uitat ca am si dat comanda.

Aseara, am mai dat o comanda, insa mi-am dat seama ca, cel putin in teorie, as putea sa intru mai rapid in posesie daca in loc sa cer livrare acasa, as alege sa ridic eu personal din magazin. Ma rog, nu chiar eu, personal, ca-s in carantina. Cineva imputernicit. Si-am sunat la serviciul clienti, unde i-am explicat situatia unei domnisoare, si a fost indeajuns de simpatica incat sa-mi spuna ca produsul aparea pe stoc la 3 magazine Digi din municipiul Iasi. Tot ea mi-a anulat comanda din 15 octombrie 2018 (OMFG!) si a plasat o noua comanda, la cererea mea, cu ridicare de la unul din magazinele care aveau stick-ul 4G. Tot dimineata, imediat dupa comanda, am primit si mesaj:

Comanda pentru Stick internet 4G are nr <redacted>. Revenim cu mesaj pentru confirmarea rezervarii imediat ce echipamentul dvs. va fi disponibil. Digi

Nu am asteptat confirmarea, gandind ca daca eu am dat comanda, iar magazinul avea pe stoc, ar fi insemnat ca imputernicitul ar fi intrat in magazin si ar fi luat modemul, fara probleme. Well, nope. La magazinul indicat de catre serviciul clienti nu aveau pe stoc, asa ca am sunat imediat la serviciul clienti. Imi pare rau ca nu am inregistrat convorbirea dar am ramas cu cateva puncte cheie.

  • Nu e vina lor ca nu mi-a venit comanda din 2018.
  • E vina mea ca nu am asteptat mesajul de confirmare ca stick-ul este gata de a fi ridicat.
  • Nu poate nimeni sa-mi garanteze ca nu o sa astept inca 2 ani fara nici un rezultat.
  • Doar pentru ca arata pe undeva ca este pe stoc, nu inseamna ca si exista in realitate.
  • Telefoanele instalate in magazinele Digi (firma de telecom, da?) sunt doar pentru comunicare interna, nu putem suna la toate magazinele sa intrebam.
  • Desi telefoanele din magazinele Digi sunt doar pentru comunicare interna, astia de la serviciul clienti nu au cum sa se intereseze de existenta stocului.
  • Operatorii de la serviciul clienti nu au sef, pentru ca la cererea meade a vorbi cu un superior mi s-a raspuns ca nu exista asa ceva.
  • Singura metoda de a verifica existenta unui produs in stocul unui magazin in anul domnului 2020 la o firma de telecom este sa ma deplasez fizic la fiecare sediu si sa intreb.

Si nu e vorba de o chestie moka. E un serviciu platit, acest stick 4G, practic nu imi vor banii, si nu e doar un moft, pentru ca mai am de stat 11 zile in carantina cu o conexiune 3G limitata la 128kbps pt download si 64kbps pt download.

FML.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.