Finest cuisine by DoD – MRE Menu 1 – Chili with Beans

Hello internets, it’s been a while. Am avut ceva treaba si in putinul timp liber ramas, am preferat sa dorm sau sa ma joc Apex Legends sau Control. Dar acum, mi-e foame, si o sa trecem impreuna prin experienta de a manca unul din cele mai evitate meniuri MRE, si anume Menu 1 – Chili with Beans. Sau, cum spun francezii, chili aux haricots rouges. Shilii o harico ruj. Faptul ca e scris si numele in franceza pentru o ratie de razboi care o sa fie 99% mancata de catre americani sau vorbitori de limba engleza pare sa vrea a drege busuiocul, sa para ca o fi nu stiu ce meniu sofisticat. Sunt fasole si ardei in zeama de chimicale.

Punga contine urmatoarele elemente:

Meniul principal Chili with Beans. Fasole cu ardei, in sosul specific MRE, un pic picant, nimic impresionant.

Pepperoni Pizza Cheese Crackers. Niste cilindri de paine uscata umpluti cu ceva vopsea uscata, au gust de chips-uri, doar ca mai naspa.

Cornbread TFF. O prajitura cu miros destul de pregnant de mamaliga, nu foarte dulce si sfarmicioasa. Pentru cine a mancat mamaliga cu majun, prin comparatie, cornbread-ul asta e caca de pisica.

Cheese Spread si Vegetable Crackers. Ele vin separat, dar sunt facute sa fie mancate impreuna.

Lemon-lime Flavored No Fruit Juice. Culoare verde „Fukushima” inspira orice numai naturalete nu, nici nu era nevoie sa se specifice ca nu contine suc de fructe.

Pe langa partile comestibile avem punga ca de obicei, lingura, punga pentru bautura calda, incalzitorul cu carbid, chibrituri, servetele, cafea si guma de mestecat.

Concluzii? Per total, Chili with Beans este un meniu MRE execrabil, alaturi de cel cu numarul Elbow Macaroni in Tomato Sauce, cel cu numarul 21. Dar surprinzator, tine de foame.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.