M-am saturat sa fiu plecat

Cu vreo doi-trei ani in urma imi placea foarte mult sa fiu plecat de acasa, cate o saptamana sau doua era fix pix, nu-mi faceam probleme de nici un fel. Mai schimbam atmosfera, mai schimbam aerul, mai vedeam lume noua, locuri noi. Serviciul mi-a dat posibilitatea sa vizitez o buna parte din tara, apoi ce combinatii mai aveam eu cu Samsung ma puneau in situatia sa fiu plecat de acasa saptamani intregi. Si era oarecum bine, imi faceam treaba fara sa ma gandesc ca vreau acasa, ca nu mai vreau sa plec, etc.

Desi acum sunt proaspat casatorit si as avea probabil un milion de motive in plus sa stau mai mult pe acasa, cred ca cel mai mult mi-a taiat pofta de umblat lelea a fost turul de 7 luni intr-o republica islamica.

Acum de exemplu sunt prin Buzau, cazarea e super okay, imi permit mini-excursia asta si din perspectiva banilor, nevasta desi ma ameninta cu divortul eu sper ca glumeste, sunt inconjurat de oameni super faini de care imi era dor, insa ceva nu e in regula. Mi-e dor de sotia mea, de apartamentul meu, de patul meu, de scaunul meu rotativ, de pc-ul meu, de cartier, de magazine, de internet si programul meu de acolo, de acasa.

Chiar, ce-mi recomandati sa fac in Buzau? E ceva interesant ce-as putea sa vad pe aici si-am neglijat pana acum? Exista prin zona vreo rezervatie de unicorni, curse de carabusi, plimbari cu sumarinu’?

Latest Comments

  1. butterfly 25 iunie 2014
  2. coco_marck 11 iulie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.