Teapa cu bocanci 5.11 Tactical

Ca sa stabilim de la bun inceput, eu ma cam incadrez in descrierea cuvantului geardo. Cand alerg prin paduri cu replica de airsoft in mana, imi place ideea de a avea echipament tactic cat mai autentic si mai bun. Ca sa citez direct din nu stiu care dictionar urban, un geardo este „A person with a large collection and knowledge about expensive, rare and authentic tactical/military gear.”

Ce sa zic, ma mandresc foarte mult cu sling-ul meu MS2 de la Magpul primit cado sau cu noul meu set de pouch-uri de la FirstSpear care sunt fenomenal de usoare si solide. Gen, tipul asta e eroul meu:

Dar divaghez.

Totusi, nu tot ce este de firma este neaparat si bun.

Semi-teapa asta mi-am luat-o cu cei de la 5.11 Tactical care eu ii stiam ce-i drept din auzite ca pe o firma serioasa, care face echipamente militare/tactice de calitate. Asa ca atunci cand am vazut intr-un magazin o pereche de HRT Desert Boots de la 5.11 mi-am zis ca trebuie neaparat sa fac o investitie. Nu duceam lipsa de bocanci, cei care-i purtasem pana in acel moment fiind destul de okay, ganditi probabil sa suplineasca comfortul prin rezistenta, insa mi-am zis ca fac o investitie in mine si in sanatatea mea.

Si i-am cumparat. Acum, ca sa intelegeti de ce m-am exprimat cu „semi-teapa”: bocancii sunt extrem de confortabili. De fapt, nu cred ca am purtat vreodata bocanci mai comfy ca astia. Sunt usori, rigizi, usor de incaltat, au o talpa moale la interior, piciorul respira in ei fara probleme si sunt foarte aderenti pe toate suprafetele care i-am purtat. Nota 10, jos palaria, etc.

Dar dupa doar trei zile de purtare au inceput sa se ranjeasca din ce in ce mai tare, partea superioara a talpei dinspre fata-interior incepand sa se dezlipeasca. Profund dezamagit, dupa ce m-am interesat un pic pe internet, mi-am dat seama ca nu sunt singurul cu probleme, sau care am nimerit vreo copie facuta pe vapor. Nope, sunt facuti in China, ca majoritatea chestiilor din ziua de azi…

I-am lipit si acum sunt okay, nu observ totusi alte defecte. Ar fi si culmea, la gramada de bani care am dat pe ei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.