Eve online: Abysal Raging Electrical Filament T4/5 Farming

Stormbringer este un cruiser cam ciudatel din seria de nave Edencom, care este foarte eficace in T4 si T5. Cu skill-urile la maxim (pe care eu le am), scoate cu GalvaSurge (252.1/296.6); ElectroPunch (302.4/355.8); StrikeSnipe (166.5/195.9). DPS care pare pare putin, insa atunci cand se imprastie la alte 5 nave, care-i toata smecheria la sistemul asta de armament, face aproape acelasi DPS ca o Gila.

Mai multe detalii despre fit si cum functioneaza, gastiti aici.

Am „farmat” 27 de Raging Electrical Filament, cu cel mai putin timp de terminare fiind 7 minute si cel mai lung de 15 minute, am reusit sa acumulez o valoare de 1.43 Billion estimated sell value si 1.36 Billion estimated buy value in Jita. Asta fara sa pun la socoteala toate blueprint-urile, care ajung si alea impreuna la vreo 100 de milioane de isk. Media per filament vine cam 50 de mil, insa recunosc, pe mine m-au ridicat mult niste drop-uri rare, doua mutaplasmide si doua skill books valorand impreuna aproape jumatate din tot loot-ul, dupa cum se poate vedea in acest evepraisal de mai sus.

Calculat la 10 minute media per filament vine cam 300 mil per ora. Not great, not terrible, ati putea zice. Dar pentru investitia initiala de aproximativ 2 bil pe nava si inca vreo 600 de mil in implanturi, faptul ca se poate face in relativa siguranta a highsec, pentru mine e perfect. Desi traiesc in nullsec cu cei de la Brave Collective, nu vreau sa ma intorc la ratting sau mining.

Dupa ce am capatat un pic de experienta in T4 m-am apucat de T5, care deja sunt imbunatatire majora in materie de castig. Dupa 54 de runs, am murit o singura data datorita unui spawn aiurea battleship-uri si cruisere de Angel Cartel, foarte tanky. Mi-am scos banii pe nava, am invatat sa le fac destul de lejer si sunt bine bine cu profitul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.