Battlefield 2042 Reveal Trailer

Dupa cateva leaks prin presa, incluzand si un video la calitate redusa, cei de la EA si DICE au lansat acum cateva momente un reveal trailer de aproape 5 minute care contine actiune capturata cu engine-ul jocului si care arata fenomenal. Din primele impresii, e o reintoarcere la reteta de succes care a fost Battlefiled 3/4 dar cu o tenta de scifi.

Reveal trailer-ul ne prezinta initial un fel de V-22 Osprey, din care iese fum, zburand deasupra unui teren inghetat, spre un helipad aflat langa un radom de pe un varf de munte. Aeronava este lovita de o racheta AA si acesta se prabuseste peste helipad. Acolo, o multime de militari neidentificati se arunca de pe munte, deschizandu-si parasutele. Epava in flacari a Osprey-ului trece pe langa unul dintre acestea care in loc de parasuta, foloseste un wingsuit pentru a evita impactul cu pamantul. In continuare vedem variante de M4 si Ak, tancuri, UGV-uri de marimea unui caine mai mare, elicoptere de atac si nu numai, avioane, hoovercraft, senilate, ATV-uri, avioane de atac si multe altele. Se pare ca levolution din Battlefield 4 se pare ca se intoarce, nu stiu daca e un eveniment scriptat sau decis de actiunile jucatorilor, dar o sa avem parte de ziduri care se prabusesc, tornade, iar hartile sunt si ele variate, in trailer fiind prezentate zone inghetate pustii dar si orase populate.

Pentru mine, atat Battlefield 1 cat si Battlefield V au fost niste dezamagiri, le-am jucat sub 10 ore pe amandoua, probabil o sa-mi fac precomanda la Battlefield 2042, pentru ca arata o reintoarcere la stilul care le-a adus succesul cu ani in urma, o chestie la care fac referire prin secventa in care doua avioane de vanatoare se urmaresc, iar pilotul din primul avion iese din avion, trage cu un lansator in urmaritor dupa care intra inapoi in propriul avion. Un moment #OnlyInBattlefied.

Voi ce parere aveti, va faceti precomanda?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.