Sniper Cormorant in EVE Online.

Asta e un articol plictisitor pentru cei care nu au nici o treaba cu EVE Online, asa ca nu are rost sa-l cititi.

Cand m-am apucat de EVE (Caldari), am facut misiunile de inceput, care erau in toate domeniile si initial am fost atras de minerit, ca-i o activitate destul de simpla si sigura, cel putin pana cand m-am dus intr-un sistem solar rau-famat si mi-am luat-o in barba de n-am stiut ce-i cu mine. Dupa ce-am stat de vorba cu un prieten, am facut investitia intr-un Merlin, care-i o nava buna pentru PvP insa pana sa ajung eu sa-l aduc la Mastery level 2, ca sa pot face misiuni de security tot de level 2, l-am pierdut dintr-o prostie, in timp ce faceam shopping. In fine, nu mai tin minte in ce conditii am pus mana pe un Cormorant care cica este un pic mai bun PvE adica exact ce aveam eu nevoie ca sa fac ISK.

I-am pus 75mm聽Railgun II si trageam cu antimaterie insa am dat de cateva misiuni in care eram pur si simplu coplesit de numarul de nave si de raza de actiune, moment in care mi-am dat seama ca am nevoie de un altfel de fitting, pentru angajarea NPC-urilor la distante mai mari de 10km cat aveam initial.

Combinatia optima care am gasit-o a fost 150mm Railgun II si munitie Spike S. Cu skill-urile care le am pot sa fac target lock pe la 41km si pot sa angajez pe la 50km ceea ce ma tine in afara razei de actiune a multor NPC.

Latest Comments

  1. koodoo 24 februarie 2015
    • Mack 25 februarie 2015
    • koodoo 25 februarie 2015
  2. Mack 25 februarie 2015
  3. koodoo 2 martie 2015
    • Mack 2 martie 2015

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.