Filosofia mea in EVE Online

E simpla. Mai bine expert intr-un domeniu, decat mediu la de toate. Treaba asta nu mi-a iesit in viata, o implementez si eu pe unde pot.

In EVE is Caldari, intr-o corporatie mica la care nu prea dau bani, nici ea mie. Poate o sa vina ziua cand corporatia asta o sa insemne mai mult, insa nu-s eu CEO, asa ca nu-mi bat capul.

Am pornit cu Ibis, apoi pe Merlin, apoi am trecut pe Cormorant pana am ajuns la agenti de misiuni tip Security pentru Caldari Navy. Am terminat Sisters of Eve Epic Arc. Acum pilotez o Moa si astept sa pot sa pilotez Eagle (Un fel de Tech2 Moa) sau Naga, in functie de misiune. Pe partea de echipamente, m-am bagat la skill-uri pentru Hybrid Turrets, Shield Tanking, etc si n-am de gand sa fac altceva in afara de ceva skill-uri pentru Drone. Ca munitie Tech 1 folosesc in principiu Iron (highest range) sau Antimatter (highest damage). Dar skill-uri avansate de Droneo sa fac mai incolo, cand o sa-mi intaresc armamentul principal, adica sa am acces la Medium Hybrid Turrets Tech 2 si Large Hybrid Turrets. Dupa ce le fac pe astea probabil o sa-mi iau un Rokh si o sa parasesc HiSec.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.