Pareri despre Crysis 2

In sfarsit, dupa o pauza cauzata de vizitarea litoralului romanesc am terminat si eu campania din Crysis 2.

Da, da, e vechi de cand lumea si eu ma apuc abia acum de dat cu parerea. As fi facut-o mai devreme insa pana acum nu-mi rula deloc.

Revenind la subiect, jocul e mai prost ca primul sau continuarea, una din chestiile care mi-au placut enorm la primul Crysis, pe langa nanosuit si grafica bestiala, lipsind cu desavarsire! Si ma refer aici la libertatea de miscare.

Daca in primul puteai sa ocolesti 3 insule inotand caineste pentru a te feri de carcalaci (extraterestrii Ceph), treaba s-a schimbat, actiunea se petrece acum in New York, intr-un mediu prea inchis si lipsit de posibilitati de coteala.

Ca si grafica, n-am ce sa ma plang, l-am jucat si normal, si in 3D cu ochelari d-aia rosu-albastru si e o mangaiere aproape porno pentru retina.

Povestea e un pic mai profunda ca in primele, poate un pic (doar un pic) mai epica, insa jocul e fara indoiala un show-off tehnologic, cum au fost si celelalte. Ma rog, primul, ca Warhead a fost facut pentru bani, n-a venit cu nimic nou pe partea de grafica.

Dupa ce l-am terminat, imediat i-am dat dezinstalare, fara remuscari. N-o sa-l mai joc prea curand, poate cand o sa fiu batran si jocurile n-o sa se mai joace pe pc-uri…

Latest Comments

  1. taz 9 septembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.