Vreau sa ma plimb ieftin prin Europa, eventual prin lume.

Dupa experienta din Amsterdam, cand am dat aproape 2000 de lei pe bilete, eu si sotia, dar numai vreo 650 de lei la cazare in centrul orasului am tot cautat solutii de a vizita alte tari, insa cu cheltuieli foarte mici, cat mai mici. Asa ca m-am gandit sa intocmesc o lista de sfarturi si site-uri, sa o salvez aici pe blog, o lista inspirata de aceasta postare de pe reddit.

„Cel mai important aspect inainte de a incepe “vanatoarea” de bilete consta in anonimitate, adica: stergerea tuturor cookie-urile si folosirea modului incongnito. De cele mai multe ori, folosesc un motor de cautare care imi va arata toate variantele posibile de la toate liniile aeriene, (…) Dupa ce descopar varianta optima, merg direct pe site-ul liniei aeriene (de obicei prin third party se mai aplica o taxa mica) si aleg biletele de avion.”

https://momondo.ro

https://esky.ro

https://www.azair.eu/

https://www.skyscanner.ro/

https://www.google.com/travel/flights

https://aventurescu.ro/

Referitor la cazare si eu si altii recomanda Booking, si ca sa fiu sincer, cazarea e ultima problema cand vrei sa vezi lumea. Daca mai aveti recomandari va astept cu un comentariu.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.