Activeaza-ti 2FA (dual factor authentication) acum!

Luni pe data de 03.10.2022 cineva a reusit sa-mi sparga contul de Instagram. Aveam o parola decenta pe care nici eu nu o stiam exact, asa de buna era. Apoi, au schimbat parola, adresa de mail, au bagat 2FA si m-au lasat in fundul gol, fara contul meu de Instagram.

Acuma toate astea nu ar fi o problema daca ar exista cineva la Instagram care sa poata sa verifice cele aproape 20 de video selfies pe care le-am trimis deja pentru verificare, in unele dintre ele fiind imbracat fix cu unul dintre tricourile pe care le am in pozele de pe Instagram.

Tot primesc acest mesaj „We weren’t able to confirm your identity from the video you submitted. You can submit a new video and we’ll review it again.”

Le-am trimis si un metion pe twitter, la care am primit raspuns, retweet si like-uri tot de la scammeri. N-ai cum, n-ai cum, sa nu-ti dai seama din cele 20 de video selfies ca nu sunt eu ala caruia ii apartine contul, iar multiplele mesaje ca nu au putut sa confirme identitatea imi suna a AI de proasta calitate care imi trimite mesaj automat. Si din pacate, alta metoda nu este, nu exista nici un mail, nici un telefon care sa te puna in legatura cu o persoana reala, si singura metoda este de preventie, adica sa va activati 2FA inainte ca altcineva sa o faca pentru voi.

Latest Comments

  1. Marius 15 octombrie 2022
    • Mack 15 octombrie 2022

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.