Mi-am reparat singur vechiul GoPro HERO4 Silver

Am impresia ca prin 2014 de Black Friday mi-am luat un GoPro Silver pe care l-am folosit de cateva ori pe la airsoft, si-am reusit cumva sa-i zgarii lentila. Asta insemna ca orice imagine/video era blurat pe aproximativ 30% din suprafata. Si din motivul asta nu m-am atins de el cu anii, am preferat sa filmez cu telefonul sau sa-mi iau DSLR-ul cu mine.

Daaar. Acum vreo doua luni, tot ma uitam pe AliExpress dupa tot felul de gadget-uri, am gasit lentile de GoPro la pret super ok, si m-am interesat daca imi trebuie ceva diploma de inginerie nanomecanica ca sa fac inlocuirea singur. Si, surprinzator, nu, nu-mi trebuie.

Acum 5 minute, am terminat de schimbat lentila la un GoPro, toata actiunea a durat undeva la vreo 30 de minute si-am avut nevoie doar de o trusa destul de simpla de surubelnite Philips si un clip pe Youtube. Nu m-am filmat, nu mi-am facut poze si aparent trebuie sa-mi incarc si bateriile pentru GoPro, ca nu am ce sample-uri sa pun.

Dar o sa revin cu o editare a acestui articol peste cateva ore unde o sa pun mai jos si niste poze facute cu noua lentila.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.