I’m not saying it’s aliens…

In data de 4 februarie 2023, americanii, folosind un avion de atac F-22 cu rachete AIM-9X Sidewander, au dat jos un balon de spionaj chinezesc undeva la 6 mile nautice de coasta SUA, resturile cazand langa Myrtle Beach, South Carolina, asta dupa ce l-au urmarit pentru . Din poze, chiar arata a ceva construit de om, practic arata ca o statie spatiala agatata de un balon. Americanii l-au dat jos, chinezii s-au suparat, plus ca au mai aparut prin presa si alte posibile locatii unde ar putea fi baloane de spionaj. Aparent sunt la moda. All good.

In data de 10 februarie 2023, americanii au mai dat jos ceva, de data asta un obiect de marimea unei masini, care zbura la 40.000 ft (aproximativ 12km) undeva langa coasta de nord a statului Alaska, aproape de localitatea Deadhorse. Interesant ca purtatorul de cuvant al Pentagonului, Generalul Pat Ryder a spus “wasn’t an aircraft, per se.”. John Kirby, purtatorul de cuvant al White House National Security Council a afirmat ca “There is no indication that it’s from a nation or an institution or an individual. We just don’t know who owns this object.”

In data de 11 februarie 2023, NORAD a identificat un alt obiect care zbura deasupra Canadei, apoi dupa o consultare intre Trudeau si Biden, un F-22 american a dat jos obiectul deasupra regiunii Yukon, din nou, folosind o racheta AIM-9X. Anita Anand, ministrul canadian al apararii a spus ca obiectul dat jos de avionul american era „small” and „cylindrical”. Imediat dupa incident, SUA au inchis spatiul aerian deasupra statului Montana ca urmare a unei anomalii care a aparut pe radare.

Sursa la imagine, time.com

Si te gandesti, ‘tu-i mama lor de chinezi, s-au suparat ca americanii le-au dat jos balonul ala mare, astia au trimis mai multe baloane mici, nu?

In data de 12 februarie 2023, China a identificat si ea un obiect zburator neidentificat (UFO) zburand deasupra apelor de langa districtul Qingdao Jimo, si au anuntat ca sunt gata sa-l dea jos.

Acum e posibil sa fie si praf in ochi chinezesc, desi resturile de la ambele obiecte date jos vor fi recuperate si se va afla daca sunt chinezesti sau nu, ori se intampla chestii cu adevarat ciudate…

Stirea asta e noua, am adaugat-o dupa ce-am publicat articolul.Wtf is happening?!?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.